0182 699977
services

Service & support

Degelijke ondersteuning bij het gebruik van Dynamics 365 NAV/BC kan van vitaal belang zijn. Als het goed is sluit uw systeem zonder problemen aan op uw bedrijfsvoering en werkt alles precies zoals u wilt. Dat is mooi. Maar soms is dit niet het geval zijn en dan wordt uw automatisering een ergernis en een belemmering. Onze service & support is er op gericht om dan een helpende hand toe te steken. Bel gerust of vul ons webformulier in als u wilt weten hoe wij u verder kunnen helpen.

Microsoft Dynamics NAV/BC services

Ons serviceaanbod is er op gericht een volledige oplossing te bieden voor al uw beheers-, onderhouds- en implementatiewensen voor Microsoft Dynamics NAV/BC. Wij treden graag op als eindverantwoordelijke voor uw bedrijfsautomatisering, maar kunnen ook op deelgebieden ondersteuning leveren voor uw Dynamics NAV/BC implementatie.

Installatie en Setup

De inrichting van Dynamics NAV/BC bepaalt in grote mate de werking van het systeem. Door de flexibele mogelijkheden kan Dynamics NAV/BC zo worden ingesteld dat het precies tegemoet komt aan de wensen en eisen van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om direct bij de implementatie de juiste keuzes te maken. Er kan dan al snel efficiënt gebruik worden gemaakt van de kracht van Dynamics NAV/BC. Heed kan de installatie en inrichting in samenspraak realiseren.

Dagelijks gebruik en efficiëntie

Eén van onze uitgangspunten is dat software de organisatie moet ondersteunen en niet andersom. Als software de gewenste werkwijze van uw organisatie niet ondersteund, zal dus de werking van de software moeten worden aangepast. Alleen dan kunt u rekenen op maximale efficiëntie.

Vaak komen knelpunten pas bij het dagelijks gebruik aan het licht. Dynamics NAV/BC is dermate flexibel dat het eenvoudig aan te passen is. Hierdoor kan altijd worden gegarandeerd dat Dynamics NAV/BC naadloos aansluit bij de behoefte van uw bedrijf. Als er knelpunten optreden kan Heed samen met u kijken naar oplossingen.

Aanpassingen

Ieder bedrijf is anders. Dynamics NAV/BC is ontworpen om de unieke succesfactoren van uw bedrijf te ondersteunen. Dynamics NAV/BC heeft 'uit de doos' een zeer doordachte en uitgebreide functionaliteit voor de ondersteuning van de meeste bedrijfsprocessen. Maar het is het altijd mogelijk dat er specifiek voor uw bedrijf een extra stap moet worden gezet. Dynamics NAV/BC maakt een naadloze inpassing van maatwerk mogelijk. Aparte administraties via spreadsheets of ander soortige systemen is dan niet meer nodig. Alles gewoon in één systeem geïntegreerd. Heed kan behulpzaam zijn bij het realiseren van extra functionaliteit binnen Dynamics NAV/BC. Door onze doelgerichte aanpak kan in veel gevallen snel en tegen lage kosten de gewenste extra functionaliteit worden gerealiseerd.

Advies

Dynamics NAV/BC biedt veel mogelijkheden voor de automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Een naadloze aansluiting tussen de software en de manier waarop u werkt bepaalt in belangrijke mate het plezier en de efficiëntie waarmee u Dynamics NAV/BC gebruikt. Heed kan u adviseren over de mogelijkheden die Dynamics NAV/BC biedt om aan uw specifieke wensen en eisen tegemoet te komen. Ook voor diegenen die de aanschaf van Dynamics NAV/BC overwegen kan Heed behulpzaam zijn met gericht advies.

Technische services

Naast de inhoudelijke aspecten van Dynamics NAV/BC is er natuurlijk ook nog de techniek. Deze bepaalt in belangrijke mate de inzetbaarheid van het systeem. Heed biedt services voor onder andere installatie, (keten) integratie en beveiliging van Dynamics NAV/BC.

Service-aanbod

 • Inrichting
  Het inrichten van de verschillende functies in Dynamics 365 NAV/BC zoals bijvoorbeeld financiële administratie, inkoop, verkoop en logistiek.
 • Reports
  Het aanpassen van reports zoals bijvoorbeeld factuur- en inkoop-documenten en het maken van bedrijfsspecifieke reports.
 • Gebruikshulp
  Ondersteuning van Dynamics 365 NAV/BC gebruikers. Via onze remote support kunnen wij samen met de gebruiker snel problemen verhelpen.
 • Client installatie
  Installeren van Dynamics 365 NAV/BC clients (RTC, Web en App) en het beschikbaar maken van self-service installers.
 • Server installatie
  Installatie, beheer en onderhoud van Dynamics 365 NAV/BC services, Sql servers en operating systems.
 • Performance
  Oplossen van problemen met de snelheid en/of betrouwbaarheid van Dynamics 365 NAV/BC.
 • Maatwerk
  Dynamics 365 NAV/BC op maat aanpassen naar gebruikseisen. Dit kan van eenvoudig "een veldje erbij" tot het ontwikkelen van complete gespecialiseerde bedrijfsprocessen.
 • Keten integratie
  Ontwikkelen van systemen en software voor ketenintegratie en ketensamenwerking.
abstract process