Service & support

Microsoft Dynamics NAV services

Ons serviceaanbod is er op gericht een volledige oplossing te bieden voor alle beheers-, onderhouds- en implementatiewensen voor Microsoft Dynamics NAV. Wij treden graag op als eindverantwoordelijke voor uw bedrijfsautomatisering, maar kunnen ook op deelgebieden ondersteuning leveren voor uw Dynamics NAV implementatie.

Installatie en SetupDe inrichting van Dynamics NAV (Navision) bepaalt in grote mate de werking van het systeem. Door de flexibele mogelijkheden kan Dynamics NAV zo worden ingesteld dat het precies tegemoet komt aan de wensen en eisen van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om direct bij de implementatie de juiste keuzes te maken. Er kan dan al snel efficiënt gebruik worden gemaakt van de kracht van Dynamics NAV. Heed kan de installatie en inrichting in samenspraak realiseren

Dagelijks gebruik en efficiëntie

Eén van onze uitgangspunten is dat software de organisatie moet ondersteunen en niet andersom. Als software de gewenste werkwijze van uw organisatie niet ondersteund, zal dus de werking van de software moeten worden aangepast. Alleen dan kunt u rekenen op maximale efficiëntie.

Vaak komen knelpunten pas bij het dagelijks gebruik aan het licht. Dynamics NAV is dermate flexibel dat het eenvoudig aan te passen is. Hierdoor kan altijd worden gegarandeerd dat Dynamics NAV naadloos aansluit bij de behoefte van uw bedrijf. Als er knelpunten optreden kan Heed samen met u kijken naar oplossingen.

Aanpassingen

Ieder bedrijf is anders. Dynamics NAV is ontworpen om de unieke succesfactoren van uw bedrijf te ondersteunen. Dynamics NAV heeft 'uit de doos' een zeer doordachte en uitgebreide functionaliteit voor de ondersteuning van de meeste bedrijfsprocessen. Maar het is het altijd mogelijk dat er specifiek voor uw bedrijf een extra stap moet worden gezet. Dynamics NAV maakt een naadloze inpassing van maatwerk mogelijk. Aparte administraties via spreadsheets of ander soortige systemen is dan niet meer nodig. Alles gewoon in één systeem geïntegreerd. Heed kan behulpzaam zijn bij het realiseren van extra functionaliteit binnen Dynamics NAV. Door onze doelgerichte aanpak kan in veel gevallen snel en tegen lage kosten de gewenste extra functionaliteit worden gerealiseerd.

Advies

Dynamics NAV biedt veel mogelijkheden voor de automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Een naadloze aansluiting tussen de software en de manier waarop u werkt bepaalt in belangrijke mate het plezier en de efficiëntie waarmee u Dynamics NAV gebruikt. Heed kan u adviseren over de mogelijkheden die Dynamics NAV biedt om aan uw specifieke wensen en eisen tegemoet te komen. Ook voor diegenen die de aanschaf van Dynamics NAV overwegen kan Heed behulpzaam zijn met gericht advies.

 Technische services

Naast de inhoudelijke aspecten van Dynamics NAV is er natuurlijk ook nog de techniek. Deze bepaalt in belangrijke mate de inzetbaarheid van het systeem. Heed biedt services voor onder andere installatie, (keten) integratie en beveiliging van Dynamics NAV.