Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV is een oplossing voor het automatiseren van uw bedrijfsprocessen welke meerdere talen en valuta’s ondersteunt. Meer dan 100.000 bedrijven over de hele wereld gebruiken Microsoft Dynamics NAV voor hun boekhouding en financiële beheer, hun logistieke processen en overige bedrijfsprocessen. Begin met wat u nu nodig heeft en breidt eenvoudig uit naarmate uw bedrijf verandert. In de Microsoft-cloud of op uw eigen servers: de keuze is aan u.

Eenmaal inloggen per dag

Microsoft Dynamics NAV met Office 365 is de winnende combinatie voor bedrijven. Wanneer u uw e-mail, agenda en bestanden gemakkelijk kunt combineren met de gegevens, rapporten en processen van uw bedrijf, kunt u profiteren van een geïntegreerde ervaring die andere op zichzelf staande ERP-oplossingen nooit kunnen bieden. Biedt iedereen goed overzicht over alle projecten op uw teamsite en bekijk gemakkelijk de onderliggende gegevens in Microsoft Dynamics NAV. U hoeft helemaal niet naar andere toepassingen over te schakelen. Met een consistente gebruikerservaring op alle apparaten kunnen uw mensen gemakkelijk hun dagelijkse taken uitvoeren, of ze nu op kantoor zijn of onderweg.

Partners maken MKB-Bedrijven succesvoller

Microsoft Dynamics wordt verkocht via een wereldwijd netwerk van specialisten in oplossingen, de zogeheten partners oftewel resellers. Uw lokale partner stelt de rijs vast en draagt zorg voor de implementatie van Microsoft Dynamics NAV al naar gelang uw unieke behoeften. Microsoft-partners hebben diepgaande lokale en technische kennis van de specifieke branchegerelateerde en verticale vereisten.